Är du sjuksköterska och är sugen på något nytt? Då har vi jobbet för dig! Mo Gård erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet till utveckling inom vård- och omsorg. Arbetet på Mo Gård är omväxlande och händelserikt - ingen dag är den andra lik!

 

Vårt erbjudande

Vårt fokus är alltid att se ur individens perspektiv och sträva efter att utveckla förtroendefulla relationer. Genom kompetens, respektfullt bemötande, goda relationer som främjar socialt samspel, individanpassning och omsorg skapar vi på Mo Gård förutsättningar för att personer med funktionsnedsättningar ska få leva ett gott liv.

Som sjuksköterska på Mo Gård kommer du att utföra sjukvårdsinsatser i vår LSS verksamhet i Skåne. Vi finns i dagsläget på tre orter, vilka är Ystad, Burlöv och Sjöbo. Du kommer att arbeta förebyggande med hälso- och sjukvårdsinsatser på enheterna samt ansvara för utbildning till personalen. Det är du som har kontakt med olika vårdgivare och samverkar med både interna och externa samarbetspartners. Som sjuksköterska är din roll att delta på brukarmöten samt anhörigmöten. Givetvis blir du en viktig del av vår styrgrupp. Då tjänsten är ny kommer du att kunna påverka dess utformning utifrån din erfarenhet, dina tankar och idéer.

 

Din kompetens

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är drivande, tar initiativ, är lyhörd samt har förmåga att skapa nya och förtroendefulla relationer.

Vi ser att du är utbildad sjuksköterska och har några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Vi värderar erfarenhet inom LSS-verksamhet högt. Har du även erfarenhet från psykiatrin är det extra meriterande.

Vi ser att du är flexibel och ansvarsfull, du är trygg i dig själv och brinner för brukaren i fokus. Du har också en god förmåga att sätta dig in i andra människors livssituation.

 

Anställning

Mo Gård är ett kunskapsföretag varför utbildning och kompetensutveckling är centrala begrepp hos oss. Du får kompetenta och engagerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och vill lära sig av dig.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 75-100 procent (utifrån dina önskemål) med månadslön enligt överenskommelse och utifrån individuell lönesättning. Vi kan komma att tillämpa provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift samt datavana är ett krav.

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret och att du har körkort för manuell bil.

Sista ansökningsdag 2020-01-15.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Referensnummer 2020/78
Kontakt
  • Elin Nilsson, enhetschef, 010-471 66 29
  • Jessica Östnes, områdeschef, 010-471 66 60

Tillbaka till lediga jobb