Arbetet inom Mo Gård är omväxlande och händelserikt och ingen dag är den andra lik. Vill du jobba i en unik miljö där man skapar en meningsfull vardag tillsammans med brukaren, då ska du söka tjänst hos oss.

 

Dina arbetsuppgifter

Som stödpedagog skall du tillsammans med enhetschef och specialpedagog säkerställa att det finns goda kunskaper och god förmåga hos personalgruppen att utföra insatser enligt LSS till brukarna på enheten. Din uppgift är att säkerhetsställa verksamhetsprocessens olika steg såsom planering, genomförande och utvärdering/uppföljning. Du ska verka för att lagar och föreskrifter följs runt dokumentation och kvalitetssäkring av metoder och arbetssätt på enhetsnivå. I tjänsten ingår också att stödja och handleda personal i att omsätta genomförandeplaner till praktisk verklighet för brukaren samt direktarbete med brukare.

 

Om dig

Vi ser att du har en yrkeshögskoleutbildning som stödpedagog inom LSS-verksamhet. Kunskap om utvecklingsstörning och NPF är meriterande, likaså kunskap om LSS. Då vi arbetar i en teckenspråkig miljö är kunskaper och intresse för teckenspråk starkt meriterande. Arbetslivserfarenhet inom området värderas högt. Du måste kunna uttrycka dig väl i skrift. Har du erfarenhet/intresse av IKT är det positivt. Som person bör du vara öppen för andras tankar och idéer. Ditt arbetssätt genomsyras av din humanistiska människosyn och du trivs i en flexibel miljö. Du är  stabil och det är naturligt för dig att bidra till utvecklingen av verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

 

Anställning

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 75-100 procent med månadslön enligt överenskommelse och utifrån individuell lönesättning. Vi kan komma att tillämpa provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret och att du har körkort för manuell bil.

Sista ansökningsdag 2021-08-31

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20211015
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sjöbo
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/27
Kontakt
  • Jessica Bengtsson, 010-471 66 08
Sista ansökningsdag 2021-08-31

Tillbaka till lediga jobb